inner-bg

Team

Dierenkliniek de Hofmarke is opgericht door Rianne Harperink en Carolien Roozeboom. Vanuit hun passie voor de gezelschapsdieren en paarden besloten zij samen Dierenkliniek de Hofmarke te starten.

Een klein team van enthousiaste dierenartsen en assistentes, een fijne werksfeer en een warme band met onze klanten vormen de basis.

Met duidelijke communicatie, persoonlijke aandacht en goede service streeft Dierenkliniek de Hofmarke er naar een vaste klantenkring op te bouwen en te behouden.

Om kwaliteit te kunnen leveren wordt gezorgd voor een goed geoutilleerde en uitgeruste praktijk. Daarnaast volgt het gehele team na- en bijscholingen om hun kennis op pijl te houden.

Dit is Carolien Roozeboom, geboren in Enschede en woonachtig in Haaksbergen. Samen met haar man en dochter woont ze op een boerderij waar ze paarden fokken. Hiermee komen we direct op een grote passie van Carolien, paardenfokkerij. Met veel liefde begeleid ze het proces van drachtig worden tot het opfokken van veulens. Thuis hebben ze 6 fokmerries, enkele jonge paarden, 2 honden, 2 katten en 2 (stok)oude kippen. Caroliens interesse ligt vooral op het gebied van de internistische geneeskunde en voortplanting voor zowel de paarden als gezelschapsdieren. Hierbij staat een prettig contact met klanten voorop. Ze haalt voldoening uit een juiste diagnose en behandelplan voor een zieke patiënt, maar ook zeker uit een prettig klantcontact tijdens het spreekuur. Altijd enthousiast en gedreven helpt Carolien jou en je dieren graag bij Dierenkliniek De Hofmarke.

Dit is Rianne Harperink. Ze is opgegroeid in Haaksbergen. Samen met haar man en kinderen woont ze in Stokkum op een melkveebedrijf. Het is een gezellige beestenboel, want naast koeien hebben ze ook paarden, katten en honden. Rianne is 10 jaar geleden afgestudeerd en heeft in verschillende praktijken in de regio gewerkt. Ze is een echte allrounder, van consulten tot aan operaties, ze heeft op alle gebieden veel ervaring. De laatste jaren heeft ze zich verder gespecialiseerd in de tandheelkunde. Rianne vindt het erg belangrijk dat klanten zich gehoord voelen en dat er voldoende tijd en aandacht voor ze is. Tevreden klanten en dieren die een juiste en goede behandeling krijgen, daar doet ze het voor.

Dit is Rianne Harperink. Ze is opgegroeid in Haaksbergen. Samen met haar man en kinderen woont ze in Stokkum op een melkveebedrijf. Naast koeien hebben ze ook paarden, katten en honden. Rianne is 10 jaar geleden afgestudeerd en heeft in verschillende praktijken in de regio gewerkt. Ze is een echte allrounder, van consulten tot aan operaties, ze heeft op alle gebieden veel ervaring. De laatste jaren heeft ze zich verder gespecialiseerd in de tandheelkunde. Rianne vindt het erg belangrijk dat klanten zich gehoord voelen en dat er voldoende tijd en aandacht voor ze is. Tevreden klanten en dieren die een juiste en goede behandeling krijgen, daar doet ze het voor!

Dit is onze praktijkmanager en ervaren paraveterinair Susan Kapper. Altijd herkenbaar aan haar zachte G, haar roots liggen dan ook in Brabant. Samen met haar man, dochter en zoon woont ze in Enschede. Uiteraard ontbreken er in dit huishouden geen dieren… Met een hond en 2 katten is de familie compleet! Susan houdt van kamperen in Frankrijk, gezellige etentjes, leuke marktjes, lange wandelingen met vriendinnen en zoveel meer. Susan werkt sinds haar 20ste met veel plezier als paraveterinair. Bij de Hofmarke hoopt ze de dierenartsen veel werk uit handen te kunnen nemen zodat zij zich volledig op de dieren en hun eigenaren kunnen richten.

Dit is onze paraveterinair Veerle Kappert. Zij woont samen met haar man in Stokkum. Hun huis wordt gedeeld met Hond Finn, kat Jillzje en 2 konijnen in de tuin. In haar vrije tijd is ze graag aan het trainen en wandelen met de hond, paardrijden of te vinden met een camera in de hand om te fotograferen. In 2020 afgestudeerd als paraveterinair aan het Aeres in Barneveld en sindsdien met veel enthousiasme werkzaam in het vak. Veerle staat graag in voor de zorg van dieren tijdens en na behandelingen zoals operaties, gebitten en anesthesie. Naast de zorg voor dieren geeft de begeleiding en communicatie met klanten haar veel voldoening. Veerle is onze informatiebron als het gaat om hondengedrag, zij is namelijk ook nog eens kynologisch instructeur.

Mijn naam is Joyce Zonnebeld en ik ben sinds kort begonnen bij Dierenkliniek de Hofmarke. Geboren en getogen in Nijverdal. Ik ben in 2022 afgestudeerd als paraveterinair en ik doe dit werk met ontzettend veel plezier! Thuis ben ik altijd omringd geweest door honden en zo nu en dan hebben we zelfs een nestje met pups gehad. Ik heb een 7-jarige Engelse Cocker Spaniël genaamd Willes. Jullie zullen hem vast nog wel eens tegenkomen in de praktijk. Ik woon nog bij mijn ouders, waar we nóg drie honden hebben: twee Friese Stabij’s en een Labrador. Bij ons thuis is het dus een gezellige beestenboel! Naast mijn werk als paraveterinair heb ik mijn eigen webshop opgezet Dog & Field Europe. Op de webshop bieden wij artikelen voor werkhonden, iets wat echt een passie van mij is. Ik ben dan ook super blij dat ik dit kan combineren met mijn werkzaamheden bij Dierenkliniek de Hofmarke.

Ik kijk er enorm naar uit om jullie binnenkort te ontmoeten in onze kliniek.

Dierenkliniek de Hofmarke is een klein en enthousiast team dat er naar streeft om jouw dier van de beste zorg te voorzien. Persoonlijke aandacht en tijd voor jou en je huisdier vinden wij erg belangrijk.

De Hofmarke

  • Goorsestraat 3, 7496 AA Hengevelde
  • 0547-700204
  • KvK 87732394
  • dierenkliniek@dehofmarke.nl

Google Map