inner-bg

Vetplan abonnement

Vetplan is een speciaal abonnement voor honden, katten, konijnen, paarden en hun eigenaren. Voor een vast bedrag per maand krijgt jouw huisdier de preventieve zorg die nodig is voor een lang en gezond leven. Zo worden eventuele gezondheidsrisico’s al in een vroeg stadium ontdekt. Naast de nodige vaccinaties en gezondheidschecks krijg je met Vetplan ook kortingen op behandelingen en producten. Kortom: alles wat nodig is om je huisdier zo lang mogelijk gezond en gelukkig te houden!

Wat houdt Vetplan in?

Vetplan is ontwikkeld door dierenartsen om huisdieren zo gezond mogelijk te houden. Daarom krijgt je hond, kat, konijn of paard via Vetplan jaarlijks de vaccinaties die nodig zijn én een uitgebreide gezondheidscheck. Deze check is essentieel om eventuele gezondheidsproblemen en ziektes al vroegtijdig te ontdekken. Daarnaast ontvang je, afhankelijk van het type diersoort, alle middelen tegen vlooien, teken, wormen en vliegen. Als eigenaar wordt je vanzelf voor deze gezondheidscheck en preventieve zorg opgeroepen, zodat je het niet kan vergeten. Uit ervaring weten we namelijk dat lang niet iedereen regelmatig zijn of haar huisdier ontwormt en ontvlooit, of naar de dierenarts gaat voor een controle.

Hoe werkt Vetplan?

Voor Vetplan betaal je maandelijks een vast bedrag dat via automatische incasso van je rekening wordt afgeschreven. Voor dit bedrag ontvangt je huisdier een jaarlijkse vaccinatie, gezondheidscontroles, ontwormingsproducten en producten tegen vlooien, teken en vliegen (dit kan per diersoort variëren). Het abonnement bevat bovendien kortingen op andere producten en diensten. Tijdens de controle momenten krijg je als eigenaar ook advies hoe je zelf problemen en ziektes kunt voorkomen. Deze momenten zijn daarnaast geschikt om zelf vragen te stellen of zaken te bespreken waar je je zorgen over maakt. Met het Vetplan abonnement zorg je er samen met ons voor dat je huisdier een zo lang en gezond mogelijk leven tegemoet gaat.

Waarom kiezen voor preventieve zorg?

Beter voorkomen dan genezen. Dat is preventieve zorg. Door regelmatige controles kun je op tijd ziektes en aandoeningen bij jouw huisdier ontdekken. Zo is er vaak veel meer mogelijk om jouw huisdier te helpen dan wanneer de aandoening of ziekte al in een ver stadium is. Ook zullen de zorgkosten met preventieve zorg op de lange termijn lager zijn.

Waarom kiezen voor een abonnement via Vetplan?

Via dit abonnement krijgt jouw huisdier gegarandeerd alle preventieve zorg die nodig is om zo lang mogelijk gezond te blijven. Huisdieren verbergen pijn vaak, vooral katten zijn hier erg goed in. Als jouw huisdier gezond en blij lijkt, dan is dat natuurlijk fijn. Maar het kan er wel voor zorgen dat je minder zichtbare signalen bij jouw huisdier over het hoofd ziet. Daardoor kan het voorkomen dat je niet met jouw huisdier bij ons langs gaat voor een controle. Vetplan zorgt ervoor dat je sowieso meerdere keren per jaar ons bezoekt. Zo ben en blijf je alert op veranderingen in de gezondheid van jouw huisdier.

Dierenkliniek de Hofmarke is een klein en enthousiast team dat er naar streeft om jouw dier van de beste zorg te voorzien. Persoonlijke aandacht en tijd voor jou en je huisdier vinden wij erg belangrijk.

De Hofmarke

  • Goorsestraat 3, 7496 AA Hengevelde
  • 0547-700204
  • KvK 87732394
  • dierenkliniek@dehofmarke.nl

Google Map