inner-bg

Operaties

Wij beschikken over een aparte operatiekamer waar onze operatieve ingrepen worden uitgevoerd, zodat we op een hygiënische manier kunnen werken. Er is gasanesthesie aanwezig en we hebben een ruim assortiment narcosemiddelen, zodat we voor je dier een veilige narcose op maat kunnen samenstellen.

Veel voorkomende operaties zijn sterilisaties, castraties, verwijderen van bultjes en buikoperaties. Ook amputaties van poot of staart, extirpatie van een oogbal en andere oogoperaties komen regelmatig voor. Vijwel alle operaties kunnen wij zelf uitvoeren bij Dierenkliniek de Hofmarke. Wanneer wij vermoeden dat je huisdier beter door een specialist kan worden behandeld (bv in geval van orthopedie), zullen wij dit altijd adviseren.

Doorgaans kan een dier bij ons na een operatie dezelfde dag naar huis. Voor de meeste huisdieren geldt dat ze zich thuis het meest comfortabel voelen en dat bevordert hun herstel. Tot die tijd hebben we een schone, warme recovery tot onze beschikking waarbij we je huisdier goed in de gaten kunnen houden.

Dierenkliniek de Hofmarke is een klein en enthousiast team dat er naar streeft om jouw dier van de beste zorg te voorzien. Persoonlijke aandacht en tijd voor jou en je huisdier vinden wij erg belangrijk.

De Hofmarke

  • Goorsestraat 3, 7496 AA Hengevelde
  • 0547-700204
  • KvK 87732394
  • dierenkliniek@dehofmarke.nl

Google Map